Transmitere imagini pentru printare/developare și realizare fotografii clasice profesionale !

Imaginile pe care le dețineți dumneavoastră în format digital trebuie să ajungă la noi la o calitate cât mai apropiată sau identică cu cea în care le dețineți.

Pentru aceasta noi vă propunem mai multe metode de trimitere prin care se păstrează calitatea imaginilor trimise de d-voastră.

  a. Încărcați direct, urmând instrucțiunile și facilitățile de pe saitul nostru (recomandat până la 50-100 imagini în funcție de viteza de transfer pe net a aparatelor d-voastră);

  b. Alegeți imaginile digitale dorite din aparatele d-voastră, apoi le arhivați .zip sau .arj sau le mutați într-un anumit folder iar apoi trimiteți la noi fișierele sau folderul folosind programul foarte simplu de folosit www.wetransfer.com, Această aplicație nu vă cere să vă autentificați ci doar sa cunoașteți și să aveți acces la mail-ul dumneavoastră (pentru că va trebui sa-l confirmați) și mail-ul nostru „laseroxtitu@gmail.com” unde vor trebui să ajungă fișierele însoțite de câteva explicații printre care și nr.comenzii de pe saitul nostru;

c. Trimițând mai multe mail-uri de pe mail-ul d-voastră pe adresa noastră de mail laseroxtitu@gmail.com cu imaginile digitale directe sau arhivate și însoțite de nr.comenzii de pe saitul dbv.ro;

d. Trimiteți direct imaginile pe WhatsApp-ul nostru 0766 306 508 specificând mail-ul d-voastră și nr. comenzii facută pe site-ul nostru ;

Pentru a trimite imaginile prin metodele de la punctele b), c) sau d) și a obține un număr de comandă trebuie să urmați următori pași:

                 1– Vă autentificați sau vă creați cont pe sait, accesând „CONTUL MEU” .

                 2– Alegeți produsul care vă interesează, mărimea dorită a pozelor, tipul hârtiei dorit și apoi urmați instrucțiunile de la metoda 2) de trimitere a imaginilor către noi..

                 3– Lansați una sau mai multe comenzi pe sait pentru produsele, cantitățile și caracteristicile dorite și când lansați comanda, la observații ne comunicați că ați trimis pe mail, cu wetransfer.com, de pe mail-ul „dumneavoastră” sau pe WhatsApp un număr de X imagini grupate pe caracteristici (mărime, tip hârtie).

Noi vom cumula comenzile pe caracteristici și vom analiza comanda totală și vă vom comunica pe mail sau telefonic, prețul total, timpul si modul de livrare. După ce acceptați termeni și condițiile noi le vom da drumul  în lucru și veți primi acasă fotografiile dorite. Nu uitați să va scrieți numele și numărul comenzii și acolo unde trimiteți imaginile)