TERMENI SI CONDITII

1. Termeni generali

Site-ul www.dbv.ro, denumit in continuare Site, este administrat de S.C. SAN S.R.L,denumit in continuare Furnizor  cu sediul social in or. Titu, Str. Pictor Nicolae Grigorescu ,nr. 42, Judet Dâmbovița, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J15/654/1991, avand Codul Unic de Inregistrare RO942210 si cont bancar RO78 RZBR 0000 0600 0151 5875  deschis la Banca Raiffaisen.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza Site -ul .Accesul pe Site se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document și al legilor în vigoare.

Utilizarea Site -ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe Site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea.

Utilizarea Site -ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea acestuia in alte scopuri decat cele mentionate este interzisa.

Furnizorul poate aduce in orice moment modificari asupra continutului Site -ului, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, Furnizorul poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitatiuri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

2. Definitii

SAN  SRL, prin intermediul magazinului online www.dbv.ro, intitulat generic “Site”, este denumit “Furnizor”, iar produsele, textele si pozele de pe site-ul magazinului sunt denumite “continut”.

Furnizorul permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul “Vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul “Utilizator” al site-ului se intelege orice “vizitator” care se inregistreaza ca “utilizator” prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.

3. Drepturi de Autor

Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, generic numite “continut”, sunt proprietatea Furnizorului si a furnizorilor sai si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Daca intampinati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le sesizati la adresa office@dbv.ro

Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului nu sunt permise fara acordul explicit, scris, al Furnizorului si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.

Crearea de legaturi cu Site-ul ale altor site-uri sau invers este permisa cu un acord scris prealabil. Furnizorul sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Furnizorul nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

4. Produse si politica de preturi

Produsele comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea Furnizorului. Furnizorul garanteaza ca produsele sunt noi, ambalate in cutii de carton speciale si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Pentru a putea asigura preturi avantajoase lucram cu stoc efectiv limitat si cu stocul furnizorilor. Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare www.dbv.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in oferta curenta a furnizorului sau oferta de pe site.  www.dbv.ro se angajeaza, in acelasi timp, sa actualizeze oferta de produse de pe site in functie de disponibilitatea produselor in stoc.

Preturile prezentate pe site in lista de produse includ TVA (19%), insa nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afisate in sectiunea “Plata si Livrare ”, iar in sectiunea “Cosul de cumparaturi” vor fi afisate atat pretul total al produsului (TVA inclus), cat si pretul total al comenzii(costuri de transport si TVA incluse).

SAN SRL se angajeaza sa afiseze corect pe site-ul www.dbv.ro preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor. Totusi mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii cel stabilit telefonic impreuna cu consultantul de vanzari www.dbv.ro. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati la numarul de mobil 0766306508 sau sa ne scrieti pe adresa office@ dbv.ro Imaginile publicate pe site in dreptul produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in imagini. Pentru a evita o astfel de situatie este indicat sa discutati in prealabil cu un consultant de vanzari al firmei noastre. SAN SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe www.dbv.ro, acestea fiind responsabilitatea reprezentantilor marcilor care le-au furnizat sau a importatorilor desemnati de marci. In acelasi timp, SAN SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nicio notificare prealabila.

5. Facturare si plata

Site-ul dbv.ro accepta plata doar in moneda nationala „LEI” și va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

1. Plata cash sau cu card la sediul firmei – pentru cumparaturile ridicate si platite  la magazinul firmei.

2. Plata in sistem ramburs. Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

3. Plăți online securizate : Plata noastră securizată se efectueaza prin serviciile celui mai folosit procesator de plăți online din România NETOPIA PAYMENTS care proceseaza tranzactiile 3D-SECURE folosind Visa/Mastercard/Paypal. Acesta este un mod de plata prin care datele de plata nu ajung in serverele noastre ci datele intra direct în sistemul securizat bancar al celor care au emis cardul, noi suntem informati doar ca s-a efectuat sau nu plata.

4. Plata prin ordin de plata/virament bancar in avans sau dupa livrare se face în unul din urmatoarele conturi:

SAN  SRL

Cod Fiscal :RO942210

Nr.Reg.Com.:J15/654/1991

Str. Pictor Nicolae Grigorescu ,nr. 42, Judet Dâmbovița

  1. IBAN: RO78RZBR0000060001515875  – Banca Raiffaisen Bank

sau pentru institutiile bugetare

  • IBAN: RO39TREZ2765069XXX000143 – Trezoreria Titu.

SAN SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans, iar livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SAN SRL.

Facturarea se face in functie de modul de plata. Pentru platile in avans, prin ordin de plata/virament bancar, va fi emisa o factura proforma imediat dupa plasarea comenzii pe site, factura ce va fi trimisa pe mail utilizatorului, pe baza careia acesta va face plata. Daca plata se face in numerar la livrare, factura fiscala va fi trimisa pe mail in momentul in care agentul de vanzari sau curierul va confirma plata.

7. Confidentialitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Furnizorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar www.dbv.ro garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.

SAN SRL se angajeaza sa nu faca spam.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate / serviciile prestate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, SAN SRL nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele ce pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Furnizorul in cel mai scurt timp.

  8.Garantia produselor

SAN  SRL garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori,  se asigura garantii cuprinse intre 6 luni si 2 ani.

9. Dreptul de returnare a produselor cumparate

Potrivit Ordonantei 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 – privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Va rugam sa completati formularul din sectiunea “Returnari “.

10. Declinarea responsabilitatilor

SAN SRL nu ofera nicio garantie ca produsele comandate de pe www.dbv.ro vor satisface toate dorintele utilizatorului cu privire la produsele comandate.

SAN SRL nu ofera nicio garantie cu privire la functionarea site-ului sau corectitudinea informatiilor prezentate in cadrul acestuia. Totusi, www.dbv.ro se preocupa sa actualizeze informatiile, astfel incat cat mai putine erori de orice tip sa apara.

11. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.dbv.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.dbv.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

12. Dispozitii finale

SAN SRL are dreptul de a modifica aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Orice litigiu aparut intre clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, puteti lua legatura cu persoana de contact responsabila cu concilierea, office@dbv.ro,

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.