Expedierea pachetului dumneavoastră

     Persoanele care doresc ridicarea personală a pachetelor de la SEDIUL FIRMEI noastre sunt așteptate oricând în timpul programului de lucru afișat, dacă au fost anunțați telefonic sau prin SMS că produsele sunt pregătite pentru livrare.

      Pachetele care nu sunt ridicate de la sediul firmei noastre sunt în general trimise în 2 zile de la lansarea comenzii sau efectuarea plății în cazul plații produselor cu card sau banca și sunt expediate prin POȘTA ROMÂNĂ (plicuri sub 50gr) sau CURIER in functie de modul de plata si/sau modul de expediere ales de dumneavoastră, cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin CURIER cu semnătură obligatorie, va fi aplicat un cost adițional.  Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

     Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare.  Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

       Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.